Vloeren Natuursteen bedrijf Steenhouwerij de Kort bestaat al meer al meer dan 80 jaar en heeft een zeer ruime ervaring in het verwerken van natuursteen voor toepassingen binnen en buiten.

Welkom bij Steenhouwerij de Kort.

Ambachtelijk sinds 1930! Natuursteen bedrijf Steenhouwerij de Kort bestaat al meer al meer dan 80 jaar en heeft een zeer ruime ervaring in het verwerken van natuursteen voor toepassingen binnen en buiten.

 • Specialist in natuursteen

  De beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met ervaring en ambachtelijk vakmanschap kunnen wij u natuursteen eindproducten leveren van hoge kwaliteit. Kom eens langs, we adviseren en helpen u graag.
 • Kom inspiratie opdoen…

  In onze showroom hebben we tal van voorbeelden. En heeft u een eigen ontwerp? Dan bespreken we dit graag. Zo werken we met hardsteen, marmer, graniet, kalksteen maar ook kwartsiet en leisteen worden bewerkt.
 • Openingstijden

  Maandag - Donderdag 08.00 - 17.00 uur
  Vrijdag 08.00 - 16.30 uur
  Zaterdag op afspraak
  ZONDAG GESLOTEN

Vloeren

Natuursteen vloeren geven uw woning een exclusieve uitstraling. Diverse kleuren, soorten en structuren bepalen dit. Prijzen zijn afhankelijk van wat u kiest. Vanaf € 35,- per m² is er al een heel mooie tegel te leveren die gelijk is van dikte en daarom te lijmen op een vlakke ondergrond.

U kunt op de foto’s hieronder klikken voor grotere versies.

Natuursteenbedrijf Steenhouwerij de Kort

Abraham de Haanstraat 4-6
Bergen op Zoom, 4624 HX
tel. 0164-234109
info@dekortnatuursteen.nl

vloeren8
vloeren7
vloeren6
vloeren5
vloeren4
vloeren3
vloeren21
vloeren11
vloeren2
interieur009
blancd_vloeren